Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år (2.-3. klasse)
Mødedag/tid: 
Torsdag kl. 18:15-19:45
Ledere: 
Nikolaj Demsig (GL)
Bo Tolstrup
Bettina Vestergaard Andersen
Jacob Ekstrøm
Lærke Schousboe
Tilde Wong
Victoria Rose Christensen
Christina Agerbæk Siiger
Overlevelse2
Sommerlejr thurø
Divi-2

Minigrenen

Minier er 8-10 år gamle, og går i 2.-3. klasse.

 Mini-aktiviteter

Som minispejder bruger man meget tid på at øve sig i forskellige spejderfærdigheder.  Vi tager knivbevis, lærer at lave bål, binder knob, bygger tårne, synger, leger og har det sjovt sammen. Vi bruger naturen og især skoven aktivt til vores møder. Faktisk prøver vi at være ude til så mange møder som mulig, både i skoven og rundt omkring ved vores hytte.

Til møderne arbejder vi med forløb, det betyder at der typisk vil være et tema for en række møder. Det kan være førstehjælp, kort og kompas, kommunikation, mad over bål eller noget helt andet.  Mange af tingene er gode at kunne – også når man ikke lige er til spejder.

Lejre og ture

Minispejderne tager på både lejre og ture. Det kan være korte ture på en dag eller med en enkelt overnatning, som f.eks. vandreture og overlevelsestur. Det kan også være lejre der vare en hel weekend med overnatning i telt. Endelig deltager minierne også i gruppens sommerlejr. Den varer normalt en uge og ligger i skolernes sommerferie.

Indmeldelse – Venteliste

Vi er rigtig mange minispejdere, og det er dejligt. Men det betyder også, at vi er nødt til at holde lidt igen, hvis det skal blive ved med at være sjovt og hyggeligt at være til spejder.

Hvis du kunne tænke dig at blive minispejder, skal du kontakte os. Så bliver du skrevet på ventelisten og så snart der er ledige pladser, får du besked.