Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år
Mødedag/tid: 
Torsdag kl. 18:15-19:45
Ledere: 
Anne Mette Winther
Bo Tolstrup
Nikolaj Demsig
Christina Agerbæk Siiger
Bettina Vestergaard Andersen
Jacob Ekstrøm
Lærke Schousboe
Tilde Wong
Victoria Rose Christensen
Kandersteg 2016
Spejderliv Kandersteg 2016

Minigrenen

Minier er 8-10 år gamle, og går i 2.-3. klasse.

Download vores lille folder om at være Mini i menuen til højre, eller læs videre nedenunder.

 Mini-aktiviteter

Hos minierne er vi glade for at tage mærker, og som det første tager vi knivbevis lige efter sommerferien. Minierne tager flere andre mærker i løbet af et år. Mærkerne strækker sig altid over flere møder, og kan omfatte flere forskellige færdigheder. Det er derfor vigtigt, at alle kommer til så mange møder som muligt. Det er nødvendigt at møde op til mindst halvdelen af møderne i et forløb for at få det tilhørende mærke.

Minierne bruger naturen aktivt, og vi øver os i alt fra båltænding og tilberedning af mad over bål til opgaveløb i skoven og øvelser i kort og kompas. Vi er derfor tit i skoven, og det er meget vigtigt, at vi er klædt på til al’ slags vejr.

Vi øver os også i at binde knob, og vi arbejder med fremstilling af forskellige ting, såsom bålkapper, udklædning, træarbejder, stearinlys og papir, hvor vi er i vores spejderhytte. Vi afslutter alle møder med sangen "Spejderbror".

Lejre og ture

Selvfølgelig tager vi på lejre, som omfatter både telt- og hytteture.

I sommeren 2016 var vi på Kandersteg i Schweiz sammen med resten af Ravnehus Gruppe. Året forinden var vi på Hultet i Sverige.

Vi tager også på forskellige ture i løbet af året, som hovedregel mindst én om efteråret og én om foråret. Om efteråret tager vi ofte på MUS-lejren på Egemosecentret i Ganløse, hvor der er mange andre spejdere. Vores forårstur er som regel "Divi", hvor vi er af sted sammen med Juniorne i gruppen samt andre spejdere fra divisionen, det lokale spejderområde.