Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4 og 5 kl. 10-12 år
Mødedag/tid: 
Tirsdage 18.30-20.15
Ledere: 
Matthias Svane (grenleder)
Jonas Dahl
Ole Vangsgaard
Peter Viuf Johansen
Tina Matikainen
Michael Honoré (fra tid til anden)
Juniorspejderne på sommerlejr

Junior

Vi er ca. 25 spejdere i juniorgrenen ligeligt fordelt mellem drenge og piger. Juniorgrenen er for spejdere i 4 og 5 klasse (10-12 år). Derudover er vi 5 ledere. Vi har møde hver tirsdag fra kl. 18.30 til 20.15 og følger skoleåret. Kig altid i programmet for at være sikker på mødestedet, da det kan variere fra gang til gang. Husk altid at have tøj på til udeaktiviteter.

Vi har fokus på samvær, samarbejde, natur og miljø, og klassiske spejderfærdigheder, så som orientering, pionerarbejde, førstehjælp, udeliv etc. I Juniorgrenen stifter spejderne også bekendskab med patruljelivet. Vi fastlægger typisk program for et ½ år ad gangen og programmet findes her på siden (se i højre side). 

I løbet af året deltager vi i forskellige løb og lejre. Om efteråret deltager vi i gruppeweekenden og arrangerer hvert år en juletur i begyndelsen af december. I forårshalvåret deltager vi gerne i Hareskov Divisionsturneringen og i Oak City Rally. Derudover supplerer vi med dagsture efter ønske og behov. Spejderåret afsluttes med en stor sommerlejr i løbet af sommerferien. Vi tager på sommerlejr skiftevis i ind- og udland.

Vel mødt.

Juniorlederne