Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4 og 5 kl. 10-12 år
Mødedag/tid: 
Tirsdage 18.30-20.15
Ledere: 
Matthias Svane
Jonas Dahl
Ann-Sofie Lyholm
Christian Thyssen
Jogvan Thomsen
Michael Honore
Peter Viuf Johansen
2016-08-01 009

Junior

Vi er ca. 25 spejdere i juniorgrenen ligeligt fordelt mellem drenge og piger. Juniorgrenen er for spejdere i 4 og 5 klasse (10-12 år). Derudover er vi 7 ledere. Vi har møde hver tirsdag fra kl. 18.30 til 20.15 og følger skoleåret. I den lyse tid indtil efterårsferien og efter påsken har vi mødested bag stationen med cykel. I den mørke tid mellem efterårsferien og påsken mødes vi i det Røde Hus. Kig dog i programmet for at være sikker på mødestedet, da det kan variere fra gang til gang. Husk altid at have tøj på til udeaktiviteter.

Vi har fokus på samvær, samarbejde, natur og miljø, og klassiske spejderfærdigheder, så som orientering, pionerarbejde, førstehjælp, udeliv etc. I Juniorgrenen stifter spejderne også bekendskab med patruljelivet. Vi fastlægger typisk program for et ½ år ad gangen og programmet findes her på siden. 

I løbet af året deltager vi i forskellige løb og lejre. Om efteråret deltager vi i gruppeweekenden og arrangerer hvert år en juletur i begyndelsen af december. I forårshalvåret deltager vi gerne i Hareskov Divisionsturneringen og i Oak City Rally. Derudover supplerer vi med dagsture efter ønske og behov. Spejderåret afsluttes med en stor sommerlejr i løbet af sommerferien. Vi tager både på sommerlejr i ind- og udland.

Vel mødt.

Juniorlederne